white oak wood flooring

3 boje višeslojnog parketa koje su u trendu počev od 2020. godine

Podovi od punog drveta, odnosno parketa, su već decenijama omiljena opcija dizajnera enterijera, arhitekata i vlasnika kuća, stanova, hotela u odabiru kvalitetnih podova. U 2020. godini ovaj trend se nastavlja, stoga Vam predstavljamo tri boje višeslojnog parketa koje su popularne u ovom i narednom periodu i koje se mogu vrlo lepo uklopiti u različite stilove dizajna enterijera.

black walnut parquet
Višeslojni parket od crnog oraha

VIŠESLOJNI PARKET OD CRNOG ORAHA

Ova vrsta parketa već decenijama važi za vrhunsku vrstu podnih obloga. Poznata je po jedinstvenoj tamnoj boji koja se kreće od tamne čokolade do sivkasto-smeđe boje. Zbog svoje jedinstvene teksture i boje, nije potrebno raditi dodatno lakiranje ove vrste parketa, može se dodati samo ulje kao sloj zaštite.

Podovi od crnog oraha nude sofisticirani izgled i obično se kombinuju sa svetlim mobilijarom u dizajnu enterijera. Višeslojni parket od crnog oraha savršen je izbor za industrijski enterijer.

child room with wooden toy near crib
Višeslojni parket od retro hrasta. Photo@ Tatiana Syrikova

VIŠESLOJNI PARKET OD RETRO HRASTA

Hrast je već dugi niz godina najčešči i najpovoljniji izbor investitora i vlasnika stanova u odabiru drvenih podova. Retro hrast je vrsta višeslojnog parketa koja daje rustični izgled vašem domu i savršeno je pogodna za Boho enterijere.

Boja se kreće od kafenih tonova do zemljanih.

white oak wood flooring
Višeslojni parket od belog hrasta

EVROPSKI BELI HRAST

Evropski beli hrast je još jedan odličan izbor ako volite enterijere u Boho stilu. Ova vrsta višeslojnog parketa pogodna je i za minimalistički i skandinavski dizajn enterijera. Boja je prilično laka za kombinovanje sa različitim bojama mobilijara i stilovima u dizajnu enterijera.

Na kraju ne zaboravite da naša kompanija Green Timber co.ltd nudi različite višeslojne podove od tvrdog drveta koji mogu biti kvalitetan, savršen i najsavremeniji izbor podnih obloga za vaše kuće, stanove, hotele, zgrade, sportske objekte, vile, itd.

Leave a Reply